Tack Purina!

purina

Det här är mysiga Susanne Hellman Holmström* och hennes kollega i Purina-montern! Kan ni fatta, de hade alldeles extra tagit med ett jättelass av kattmat som vi fick direkt första dagen, bara att lasta ut! Vi blev jätteglada och det vill jag verkligen ge ett stort och varmt tack för! Här ovan ser ni hur jag TassKramar dem redan på plats!

Det är viktigt att säga ett ordentligt Tack tycker jag. Och av förklarliga skäl kommer fler sådana, så småningom!

*Susanne är ju verkligen en kändis också *nosrodnad* och har skrivit den här boken:

hellmanholmstromsusannedinkattsbeteende

Jag ska allt skaffa mig ett exemplar….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack Purina!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *