Tack för att vi får vara med, NERK!

nerk

Detta tack kommer från mitt Pälsiga Hjärta och går till hela klubben men framför allt till alla generösa och vänliga NERKfunktionärer som ger oss från Örebro Katthem så mycket hjälp och även kommer och köper våra lotter och skänker saker/kattmat…

Vi har träffat så många underbara människor och katter dessa dagar, och njutit av er entusiasm och närvaro! Tack Mjau Tack Tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tack för att vi får vara med, NERK!”

  1. Mjau, så klart smög jag mig – i FlatWikkiform – in i hyllan för att kika på de fina sakerna! =^:^=TassKram Wikki

 1. Härligt jobbat ”Stora matte”.
  Du förtjänar allt beröm efter denna helg. Tänk att få in så mycket grejer till Örebro katthem.
  Om ändå Eskilstunas katthem hade en ”Stora matte” ja då skulle de kanske inte vara så illa ute?!!

  Tazzar och buffar på nosen!!!
  Tazzlan med ungar och Nellie med ungar hejar på i bakgrunden!

  1. Mjau mjau, Tazzlan och Nellie, och jag fick med mig ett par påsar med foder som var särskilt ämnade till er! Det finns kattvänner som räcker till er också!!!
   Jag är väldigt stolt över hur matte (som haft en hård arbetsvecka) och Stora matte kämpat hela helgen utan att hinna ha det minsta ledigt, just för att få kattutställningen att gagna ”vårt” katthem! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *