Besök Stockholms Katthem idag!

Om det är några från Stockholm som råkar läsa det här så är det Café Katt på Stockholms Katthem idag söndag den 6 juni kl.14-17 och alla är kattans välkomna för att fira nationaldag med fika med dopp och för att titta på alla fina katter som längtar efter ett alldeles eget hem.

catcoffee

Det hälsar mina kattvänner  Pumba, Sullivan och Chanda!
Stolta svansviftningar nationaldagen till ära – och så klart ni avlägger en visit! Knacka på dörren och jama att ni hälsar från mig också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Besök Stockholms Katthem idag!”

  1. Mjau, vad du är snäll Wikki som spinner om Café Katt. Vi ska hälsa alla besökare från dig och säga att ska man ha koll på vad som händer i kattvärlden så ska man läsa din fint tassade blogg varje dag!

    Nosgos från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *