Jag fick en domarbedömning!

Yup, på NERKs eminenta kattutställning denna söndag fick jag, Wikki, ett omdöme från denna berömda kattdomare:

_b179
Tilläggas bör att detta var helt utom tävlan, och endast i förtroende, då hon aldrig bedömt en katt*** liknande mig tidigare. Och jag fick endast ställa upp så som Örebro Katthems mascot. Annelie gjorde detta förvånat men grundligt och jag känner mig mycket hedrad av att ha fått följande bedömning:

”Vacker hona med runda mjuka former, uttrycksfulla ögon och små söta öron. Otroligt vacker päls och dekorativ i sin fläckfördelning. Vacker dam på fina ben!” *spinner ljudligt*

_b180
***Som ni kanske anar så var det min FlatWikki som fick vara underlag för omdömet, vilket måste ha varit unikt i sådana här sammahang. Jag är mycket tacksam att Annelie ställde upp på detta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag fick en domarbedömning!”

    1. Detta får mig att känna mig väldigt unik! Landets enda domarbedömda FlatCat! *fniss* TassKram Wikki

  1. Och då kan vi bara tänka oss vad en riktig Wikki hade fått för omdöme 🙂 Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *