Tacksamhet…

I helgen kommer du väl till kattutställningen på Conventum i Örebro? Örebro Katthem kommer att ha LOTTFÖRSÄLJNING vid sitt bord!

fire_w
Magic Wikki ska göra vad jag kan för att tassa fram en vinstlott till Dig!

Stora matte och jag har idag varit tiggiga och hemskt jobbiga och ringt runt för att försöka få ihop lottvinster. Det har bemötts generöst vilket vi är oerhört glada för!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *