Önskar att jag kunde sy en Wikki?

Bortsett från piratkopian som matte och Stora matte gjorde när de klippte mig, så finns det nog inte så många sådana som jag. Det kanske är tur??
lola_fake
Tänk om man hade en plyschkopia av sig själv och matte tog fel och klappade och matade den? Hemska tanke… Men det finns de som gör kopior riktigt fint, som Lola ovan. Hennes skapare K J Lyons gör avbilder som man nästan väntar sig ska jama… eller pipa!kitten15
Visst är de coola?! Undrar hur man får pälsfärgerna så där naturliga?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Önskar att jag kunde sy en Wikki?”

 1. Helt underbara men kan naturligtvis aldrig ersätta en riktig Goding.
  Har oxå en sån där liten söting med i mina kattbäddar på Marknaderna,
  Den är en Tuxedokatt den precis som du Wikki
  Sötnos.Den både spinner och jamar och många har hoppat högt när den satt igång.
  Då sitter Lasse och jag och fnittrar tyst bakom disken.
  Nospussar.
  Hälsa Mir o Storamatte. Hoppas att hennes tassar är bättre.

  Nalle

  1. Mjau det är lugnt med Stora mattes tassar nu, de läks fint. Var ju tur att hon har vett att sköta om sådana där blessyrer!Jag kan komma och provligga dina kattbäddar annars?! *FNISS* Då skulle folk nog köpa dem? Och du skulle kunna sätta en etikett på ”Provsovd och godkänd av Wikki”?NosPuss Wikki

 2. Vilken smart ide´Wikki.

  Då kan vi köra den Varianten på Vilsta marknad. Skriver ut Lappar så att vi kan sätta på dom när du riktigt Gosat in dom.

  Puss på din smarta nos.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *