Fler namntips!

storkwithkitten

BM och kattvännerna i Örebro föreslår att den lilla skatten ska heta MILAGRO…ett MIRAKEL att den klarar sig så bra, med de tassarna
AURORA – som betyder gryning (gyllende) och är gryningsgudinna enligt den romerska mytologin, tycker Norea
NICKITA tipsar Pip och Murre
Jag föreslår EMMET, har hon inte ett M i pannan? undrar Pius

Tipsen går vidare till jourmatte Ina och jourhusse Andreas!!

Här kommer ännu ett förslag från Kicki: BENITA

och Indy har den här fantastiska idén: Jag fortsätter det röda temat och säger Annelie af Tass…efter Annelie Rydé med det röda håret… =)
Mjau!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fler namntips!”

  1. Jag fortsätter det röda temat och säger Annelie af Tass…efter Annelie Rydé med det röda håret… =)
    Mjau!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *