Det är något visst med svartvita katter?

Jag har hittat några söta porslinskompisar, synd att de inte finns i någon butik här i Örebro… Gjorda i Polen av Cmielow Porcelain:
jaffa  jaffa_pors2
Det är något charmigt filurigt i deras uppsyn som gör en glad!
duke  duchess
Här är Duke och Duchesse, eleganta som katten!!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Det är något visst med svartvita katter?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *