Serverstrul på HitteKatter.iFokus igen…

Suck, min favoritsajt ”HitteKatter” trasslar igen – det var så igår också. Undrar om vi överbelastar iFokus-servern med alla våra HitteKattsÄrenden?

När sidan fungerar igen, så kan jag rekommendera den, fullt av råd och trådar som hjälper dig som behöver hitta någon kontakt för att rädda hemlösa missar!
sick

För det är nu de börjar komma, de årsfödda små kattungarna, som dyker upp under skjul och i garage… När kattmamman känner att födseln är på gång söker hon sig till ett bo, vare sig det är i ett pannrum, bakom en sopcontainer eller i en jordhåla. Ofta är både kattmamma och ungar undernärda från start och utsatta för sjukdomar och ohyra.

De behöver din hjälp! Du har ju säkert just fått lön i veckan som gick – nog har du råd att avvara en slant?!! Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *