Pratar du med din katt?

Både jag och Nova är väldigt pratsamma katter, och självklart vill vi att våra människor svarar oss och pratar med oss när vi kommer tassande!

https://youtu.be/cWIjfDJVsHU
Vi hälsar på kattiska ”Godmorgon” när matte – och långt senare husse – vaknar. Vi talar om att vi vill ha mat givetvis, och när matte hör det säger hon ”Kom då flickor!” och går till kylskåpet – och ni kan ju satsa en pälsboll på att vi kommer ivriga som kapplöpningshästar i startbåset och trampar runt med heja på-jam! ”Välkommen hem!”-mjauet är viktigt och då måste människorna så klart gosa och prata en stund med oss om vad vi haft för oss och berätta vad de sysslat med – och så hjälps vi åt att kika igenom medhavda påsar och väskor, ivrigt jam-pratande.

Hur gör du när du pratar med din husse eller matte?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Pratar du med din katt?”

  1. Här pratas det för fullt 🙂 Tetris jamar och Yatzy pratar. Tetris har olika jam-läten för när han letar efter oss, när han vill ut på balkongen, när han vill ha mat, när han välkomnar oss hem o.s.v. Yatzy’s ”prat” är verkligen annorlunda mot jamanden. Hon jamar ibland när hon vill något särskilt, annars pratar hon bara. ”mrrrwhhhwaaeeeewwaaaahw”. Skäller gör båda också. När de ser en fluga eller fågel som de vill jaga 🙂 Då låter det ”uff uff”.

    1. Hi hi när vi jagar flugor och flygfän är det mest kvitterljud vi gör – likaså när vi ser fåglar utanför fönstret, då jaktjamar vi så att saliven sprutar: Mjep mjep mjep!TassKram Wikki

    1. Mjau, vi måste ju prata med våra människor, det är viktigt! Han lär sig nog bra av dig, Snuffe?TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *