Suck…

Jag letade efter bilder på ”solkatt” för att beskriva vad jag tänkt ha för mig i eftermiddag, men hittade den här bilden från en utlandsresa någon gjort:

kattsand
Bildtexten var ungefär ”På strandens restaurang träffade vi på en annorlunda katt. Katten njöt i sanden. Personalen grävde ner den och den låg kvar under hela vår lunch. Till och med när en gäst trampade på sandhögen låg den kvar. Den skrek och väste men lustigt nog ville den bli nergravd på nytt.” Ville den? Troligen försökte den tigga mat och vatten men ingen fattade det? Hur kan man ens tycka att det är lustigt när någon trampar på kattstackaren, usch vad illa berörd jag blir… *suck igen*

Jag önskar att alla katter överallt i världen fick det bra… Men eftersom inte ens alla människor har det så bra, så vad ska man göra? Jo i alla fall försöka hjälpa dem man KAN hjälpa! En uträckt tass nu kan bli en tass med hjälp tillbaka en annan dag, det vet man inte, men det kan bli så!

  Men gräv inte ned katter i sand på semesterorter, är ni snälla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Suck…”

  1. Mjau, kissen ser ledsen ut också! *suck* Tänk om alla människor som var på den där stranden hade samlat ihop pengar och hjälpt kissen att få ett hem?!! Det skulle ha varit mer värt att skriva om!! TassKram Wikki

 1. En så hemsk bild! Tycker om! – ja, vad ska den stackars katten göra för att få uppmärksamhet, mat och kanske lite ömhet från människorna. Det är så förfärligt att vi människor ser så krasst på katten att vi kan behandla den så här!
  Tack söta och rara Wikki för att du gör så mycket för alla stackars ensamma och hemlösa katter i världen! Tänk bara – det var du som fick igång oss alla på att hjälpa katthemmet Kompis!
  En jättestor tasskram från gammelmatte Gittan i Otterbäcken!

  1. Mjau, jag vill hjälpa alla katter…. Tänk om man bara kunde svänga svansen som ett trollspö och vips få det uppfyllt? *suck*Men inte var det väl jag som startade all hjälp till katthemmet Kompis?! Jag kanske började rulla en liten snöboll, det var allt… Jag kan verkligen inte ta åt mig äran av det – för det var så många som gjorde så mycket! Tänk de som körde lastbil dit med saker i snöstorm och allt? Eller de som åkte direkt och hjälpte till att leta katter?! Min insats är nog helt blygsam, tycker jag! Men tack ändå!!!
   NosPuss Wikki

 2. Stackars kisse! Det där ser verkligen inte ut, att vara på kattens villkor. Den var nog ”tvungen” att stanna kvar, för att den var hungrig och hoppades på mat. Tanklösa människor det finns. Kurr och burr.

 3. *funderar* Katter tar ju sandbad, precis som många vilda djur, för att bli av med ohyra. Och en katt som den där, som förmodligen är hemlös, har nog stora problem med ohyra… men visst, att en katt skall behöva förnedra sig för att få mat är hemskt.

  Nospussar från sr. Carina, klosterkatternas matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *