Virka en söt katt!

crochetkittenmini
Beskrivningen hittar du här! Tyvärr kan inte jag sånt här – men spinna kan jag! Så här sätter man ihop delarna, det fattar jag i alla fall:assemblydiagramx
Men oj vilken kort svans??? *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Virka en söt katt!”

  1. Det går säkert att virka en stilig Wikki/Sullivan plym tror jag. Eller är det där en så’n där Manx-katt eller vad de nu heter. Är inte så bra på snobbkatter. Har hört om en sort som heter Corny Rex :-), men den har nog svans.
    Plymvaggning i lördagsnatten!

    1. Men SUllivan då??! Vad är snobbkatter? Är jag en sådan för att jag har lite perser i mig? Och jag känner en sådan där rex som är världens noblaste men samtidigt gulligaste abbemissa och vän…? Aha, jag förstår, du skoja bara… Men du och jag får ju inte bli högfärdiga bara för att vi har väldigt stiiiiiiiliga plymsvansar, eller hur? Bara lite stolta! *fniss*TassKram Wikki

  2. Cute! Man kanske skulle återuppta det där med att virka? O sen sälja o få peng till katthem? *funderar den sömnlösa Neko*

    1. Mjau, KAN du sådant häftigt pyssel? Jag fattade ingenting av den där beskrivningen! Det kunde lika gärna ha stått på forngrekiska… *fniss*NosPuss Wikki

    1. Mjau, spara den till något tillfälle när det kliar i fingrarna av pyssel-lust! ^^TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *