Stora matte på kattäventyr (nu med bilder)

Jag måste få tassa en rad om att Stora matte är hos mattes kompis Ina i Eskilstuna. Ina är jourmatte till en jättefin kattflicka vid namn Missy som väntade sin andra kull ungar och sist matte hörde något hade den 3:e kissebebisen just kommit! Och Stora matte som älskar kissebebisar. Hon säger att de doftar så särskilt. =^.^=

Återkommer med mer och hoppas att Stora matte har tagit bilder på de små underverken som vi kan visa upp för er!

Kl.17.50: MMS från Stora matte med bild på 3 tufsiga knyten; det blev 1 sköldpaddsfärgade-tigre-flicka med vit, 2 svartsköldpaddor (eventuellt med vitt) och en bruntigre med vitt. Så Missy är nu stolt mamma till 4 småttingar. Hon spinner redan kattsagor för dem.

mobilkort_
mobilkort_1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Stora matte på kattäventyr (nu med bilder)”

  1. Innan Missy kom till sitt nuvarande jourhem hann hon få minst en kull ungar.
   När hon omhändertogs var hon dräktig med sin andra kull, det är därför det blir hennes andra kull, det fanns helt enkelt information om att hon fått ungar tidgare.
   Behövs absoult ingen avel på hittekatter när så många redan saknar hem.

 1. Okej, då förstår jag.

  Håller med dig, sen kan jag inte heller förstå de som envisas med att låta sina katter få en kull med ungar innan de kastreras. Finns så många hemlösa där ute så hälften kunde varit nog.

  1. Mjau, lilla Missy var en av elva katter som Livbojen räddade från avlivning – och alla katthonor i den gruppen var tyvärr dräktiga. Så de föder just nu, den ena efter den andra. *suck* Tänk om de som haft katterna hade kastrerat dem i tid. Men så snart Missys ungar flyttat till egna hem så ska Missy så klart kastreras. De som adopterar ungarna får förbinda sig att kastrera dem senare också. Det är Livbojens regler.TassKram Wikki

 2. Kattbebisar som är så små har vi nog inte sett innan i verkliga livet!

  Svennis mår inte så bra i en tass, vi får not ta honom till doktorn om han inte blir bättre imorgon.

  Så nu kan han inte skriva! TassKram orolig Signe

  1. Åh stackars Sven, hoppas kattdoktorn kan hjälpa honom! *spinner tröstande*Mjau de här små bebisarna är bara någon timme-halvtimme gamla! Hoppas någon vill adoptera dem sedan!TassKram Wikki

 3. Så är det Wikki, katter bryr sig inte så mycket om att de inte har husrum och mat. Kattungar blir det ändå pga av idiotiska människor som inte fattar att alla katter ska kastreras! Gör det så har alla katter en möjlighet att få bli ÄLSKADE KATTER hos någon.
  Har ägnat hela helgen åt att fånga in 4 halvvuxna ungar och deras ånyo dräktiga mamma. Lilla mamma visade sig ha en livmodersinflammation och är nu hos veterinär. Hade hon inte gått i fällan så………..

  1. Mjau, så är det, och hos ”mitt katthem” och alla andra runtom i landet liksom jourhem m fl kryllar det av omhändertagna kattungar därför att en del andra ”tanklösa” XXXcensureratXXX folk inte ser till att kastrera sina katter… *suck*NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *