Play it, Sam!

violino
Har ni sett något så vackert? Jag önskar jag kunde få höra en kattorkester framföra detta verk…

Likaså undrar jag hur det här låter:

bradleyjosephmusiccatslovewhile

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Play it, Sam!”

  1. Åh så fint! Wikki vår matte är sjuk med! Hon har frossa och ont i halsen… Inget kul här just nu. Sven haltar lite på bakbenet han har nog fått nåt i tassen. Vi skall undersöka det. Går det inte så är det bums till vet : )

    NosPuss Sven och Signe

    P.S. Hoppas dina människor mår bättre! Lillmatte jagar Svennis!

    1. Hoppas att er goa matte mår bättre nu! Vår matte släpade sig till jobbet idag, hon känner att hon behövs där…NorPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *