Kompis katthem får tak nu!

kompis_tak
Rune, Stefan, Tobias och Sonny har spikat tak i helgen som varit och Mia langade upp bräder. Duktigt jobbat!!! Mer bilder finns på Kompis blogg.

Men hallå killar, vad har ni för säkerhetsnivå på den där ”hm” så kallade byggställningen?? (Jag törs knappt tänka på hur arbetet eventuellt fortskridit till högre höjder… ) Ni är faktiskt inte riktigt så säkra på tassen som vi katter, så var rädda om er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kompis katthem får tak nu!”

    1. Underbart är det – och ett under som alla ni kattvänner hjälpt till med! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *