Har du sett sådana ögon?!

Det finns en innerlig vädjan i dessa kattögon, ser du den?

mollyjpgforwebnormal

Läs mer om MOLLY här hos Rädda Katten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Har du sett sådana ögon?!”

 1. ja, det gör jag, men hade tagit katten om jag inte redan hade haft två katter..söt katt

  1. Mjau, Classe, det respekterar jag: Ibland är två katter precis vad man kan hantera… Så är det t ex hemma hos oss! NosPuss Wikki

 2. Neeeeeeeej – gör inte så här!!! *skriker och sliter mitt hår* Molly är inte bara vacker och bedårande, hon har samma blick som Imma och fullständigt sliter hjärtat ur kroppen på mig! Jag skulle göra vad som helst för att få ta hand om henne! Men jag kan ju inte ta hand om fler missar nu… *hänger med huvudet*

  Sorgsen nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

 3. Matte hjälper andra katter genom Djurskyddet Kristinehamn, där finns också många katter som längtar efter nya hem. Kanske du kan lägga upp deras länk under din ”Katthem och Djurskydd:” i sidan här?

  http://www.djurskyddetkristinehamn.se/

  Matte har Disa, Sofi & Lars här hemma hos oss. deras historia kan man läsa om intill deras bilder.
  Dk-Kristinehamn har kopierat Sthlm.s katthems ide med skyggiskoloni med stor framgång, och de 3 som vi har här är de sista och mest skygga som blev kvar, och för att hjälpa dem har vi tagit in dem i vårat hem och hjärtan. och på 2 månader har de gjort stora framsteg.

  1. Nu har jag fixat dit länken! Kan du inte maila till mig och berätta mer om skyggiskolonin och det arbetet, så jag kanskriva om det? För sådant vill jag berömma!TassKram Wikki

 4. Vilka ögon!! Tittar djupt in i själen på oss!! Hoppas hon hittar ett hem att kalla eget! Det förtjänar hon och hennes kompisar!!
  Nospuss!!
  Indy

 5. Hallå, Alfons och Wikki – jag kan i alla fall berätta om två av katterna från skyggiskolonin hos djurhemmet i Kristinehamn: Assar och Sixten, som blivit klosterkatter här hos oss! De kommer faktiskt därifrån, och som du Wikki vet har de blivit mycket modigare och tar för sig av sina kattliga rättigheter på ett sätt de nog aldrig hade klarat om de inte fått den där första hjälpen av de fina människorna i Kristinehamn. Matte och gammelmatte har enbart gott att säga om dem, och när de får råd med bensinen (för det är 4 mil till Kristinehamn) tänker de bli frivilliga hos djurhemmet. Om Alfons’ matte är nyfiken på hur det gått för Sixten och Assar, så finns de på våran blogg: http://klosterkatterna.blogspot.com

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau det är härligt att veta att det finns sådan katthem… vi behöver fler??!?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *