Långt Öppet Hus på Örebro Katthem!!!

Långöppet Örebro Katthem!Söndag 23 maj har vi öppet extra länge, kl. 12-18.
Välkommen till Sockengatan 5 
– med ingång på hörnet!

Välkommen in för att prata – det serveras extra gott fika!
Hälsa på alla 30 katter, och kanske fynda på vår lilla Loppis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Långt Öppet Hus på Örebro Katthem!!!”

  1. Ååå,det hade ju vart fantastiskt,men tyvärr bor jag för långt bort…
    Hoppas ni får en massa besökare & kan hända någon Adopterar en liten Pälskling ? / Jam & Kram

    1. Mjau men skulle du någon gång passera Örebro, så säg till mig – då måste vi ses!TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *