Bygga en Skrot-Wikki?!

Igår gjorde matte en jättesöt trollslända av ett metallsvarvspån och lite skumplast… undrar om hon kan hitta metallskrot att göra en katt utav?

y
Jag hittade så roliga ”junkyard cats” hos Yardbirds, och det kanske kan ge idéer till dig, matte?
y1  y2
 y3
y4*fniss* Den som heter K26 är  nog en Nova??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bygga en Skrot-Wikki?!”

  1. Vilka coola katter! Skulle vilja ha allihopa! Men de var tyvärr lite dyra, annars hade jag helt klart beställt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *