Nu ska vi hjälpa till att gräva rabatter!

Stora matte kom hem med mer plantor – fast det redan kryllar av sådana överallt – och jordsäckar… Återkommer med rapport senare!

pawprintscat1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu ska vi hjälpa till att gräva rabatter!”

  1. Ja fick ett tips från gammelkatten Linus, nu när ni är ute på fri tass på Landet.

    Man kan använda mullvadshögar som utetoaletter! Funkar dödsbra jamade han. Han fick dessutom uppskattande jam från sin husse och matte som tyckte han gjorde helt rätt i högen. 🙂

    1. Mjau, undrar vad mullvadarna tycker om att få en drös katt-ja-ni-vet-vad dimpande ned i sitt hem?!! *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *