Hjälp! Jag är piratkopierad!

_wikki_5

På grund av två ofrivilliga bad, det första efter min lilla olycka på vägen hit och det andra efter ett dopp i diket, som hade fräckheten att vara väl dolt under fjolårsgräs, så blev stora delar av min päls fullständigt ihoptovad. Så mattarna har tagit fram saxen, hållit fast mig och skalat min stackars akter på päls…

Till råga på allt har de haft fräckheten att skulptera en Wikki – en piratkopia! – av pälsresterna. De skulle bara våga skratta! *morr*

P.S. Matte har lovat att vi ska jämna till klippningen med trimmern när vi kommer hem imorgon, men hon sa något om att ta bort ännu mer av min vackra päls också. *ryser* Jag VILL INTE visa mig på bild. Ni får hålla till godo med piratkopian tills vidare.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hjälp! Jag är piratkopierad!”

 1. Jag vet hur du känner dig Wikki, Matte var med mig hos sticktanten igår och hon rakade av pälsen på min ömma kind. Ser heltokigt ut på bild men Matte envisades med att lägga ut det på bloggen för att ni mina kattvänner skulle få se vad som händer när en katt biter en katt i kinden.

  1. Mjau du Sixten, vilken fighter du är! Men med tanke på hur stor och stark du är, så är jag lite orolig för hur den andra katten ser ut och mår? Han har väl också fått åka till sticktanten, kanjag gissa…
   Är glad att inte behöva tampas med några slagskämpar och ta sådana risker!!
   Hoppas ditt sår läker bra! *buff*
   TassKram Wikki

 2. Äsch då. Det spelar ingen roll hur lite päls du har, ingen piratkopia går ju upp mot orginalet. Du får jamlars se till att visa upp din pälslösa kattkropp snarast. *morrhårsvift*

  1. Mjau, möjligen visar jag bikinilinjen sedan när den snyggats till lite – just nu ser jag ut som ett hackigt klippt får!
   NosPuss Wikki
   PS Men å det är så skönt att vara av med alla stretiga tovor i kalsongerna! Så blir det lite luftigt i sommarvärmen också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *