Efter en härlig dag på Landet

ia__large8
Rullar jag ihop mig till en pälsig trött boll som knappt syns på den mörkblåa filten…

(Tack vare strategiskt placerad filt syns inte min nya frisyr)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Efter en härlig dag på Landet”

  1. Wikki! Du är säkert fin ändå! Men det är ju hur man känner sig!!! ; ) Hoppas du har haft en bra helg på landet trots alla bad!

    Ha en skön söndag. Vi är uppe tidigt, det regnar men lillmatte håller oss alla vakna.

    NosPuss Sven och Singne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *