De knasigaste KattPrylarna del 1

Visst måste man ha ett katthuvud på tandkrämstuben?!!
t_borste

Eller en katt-fjärrkontroll? Ja, inte till tv:n utan till missen!
ctrl1

Och nu ska vi ha riktigt roligt: Snygga kylskåpsmagneter!!!  *fniss*
butt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “De knasigaste KattPrylarna del 1”

  1. Tack för tipset! Klart jag vill ha gulliga kattbakar på kylskåpet 😀 Och en bonushårboll tackar man inte nej till! Hittade också en fin plånbok från samma ställe – med svans på . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *