Uwe och Cecilia har gift sig


Den svartvita katten Cecilia har gift sig med sin postkörare Uwe. Att Uwe är människa och hon katt, ja det bekymrar inte någon av dem! Vid bröllopet var bruden klädd i vit klänning och brudgummen i frack och hög hatt. Men eftersom tyska lagar inte tillåter äktenskap mellan djur och människor, fick man anlita en skådespelare som ersättare för Cecilia under ceremonin. Men när han sa ”ja”, sa hon ”mjau”. Mitt under vigseln jamade hon nämligen högljutt, rapporterar Bild Online.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Uwe och Cecilia har gift sig”

 1. Eh, jag är inte så säker på att jag gillar den idén. Jag vågar inte ens titta på filmen. Man ska hålla sig till sin egen art tycker jag. Tänk på så många djur som far illa för att någon räkskalle ”älskar” dem. *ryser*
  Däremot tycker jag om att vi kan bli fullgoda familjemedlemmar, som till och med har rätten att ärva pengar/saker från våra människor. *nosbuff*

  1. Mjau, den här kissen tror jag ändå har en husse som älskar henne på ett knäppigt sätt – men inte på något skadande vis… men jag vet vad du menar med *burr* den sjuka kärleken. DOM människorna skulle behöva bli av med något som kliar i brallorna! *morr*
   Tasskram Wikki

 2. Det är liksom skillnad mellan att älska sin fyrtassade vän som husse gör och på ett annat sätt som de sjuka gör. *ryser* Fast egentligen borde jag förstått att lilla Wikki inte skulle lägga upp något dumt. F’låt! *slokande morrhår*

  1. Mjau, men du har rätt Sippo, man ska se upp med de där konstigknopparna som tror att djur vill vara med på mänskliga parningslekar t ex. Sådana ska man bara ge klös så de betänker sig. Sorgligt att inte alla människor är goa och vill sina djurs bästa – *rys*
   Tur att vi har vettiga människor i det avseendet! *svansvift*
   TassKram Wikki

 3. Hm hm, konsteliga saker hända… Ja lite ragg restes allt på oss *frynfrrrr*

  Nosbuff på dig Wikki

  1. Mjau, han hade ju inte precis behövt göra stor internet-show av detta… Och en gammelkisse ska ha det på kisse-vis, inte människovis…
   *suck*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *