Praktiskt med en händig matte

Lycka är att ha en sådan!

_b127

Händiga människor är verkligen en tillgång för en arbetande katt! Att ha en matte eller husse som är enbart dekorativ brukar sällan städa kattlådan, hävdar jag. Nova och jag har dock turen att ha en duktig matte som förvandlar det mesta till kattanvändbarheter – troligen en bra kunskap som matte fick av sin kattmamma Semlan när hon växte upp…

hilda

Därför tycker jag att det är kul när våra kattkollegor visar upp sina begåvade mattar och hussar! Som Sippos husse som hjälpte Sippo att skriva sin bok, och som stöd för kreativa Nalle finns Busen, Mel Gibson, Julia Roberts, Vilda Hilda Björngren (på bilden), Polarn Pilkvist, Pyret Pilkvist och Signe Ledström.

Har du en kreativ och händig människa som du vill ge en glad nospuss och visa upp här på min blogg, så tassa en rad! Katten Alvin har visserligen inte jamat om det, men när jag kikade i hans blogg, så hittade jag en jätteduktig målande matte, se vilket fint porträtt hon gjort av Alvin:alvin
Och han är lika tjusig i verkligheten, det kan jag intyga! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Praktiskt med en händig matte”

 1. Ja du kan tro att dom är ett stöd för mig mina bebisar. Utan dom hade inte ett dyft blivit gjort här i huset.
  Så älskar jag dom högt också.

  Nalle

 2. Vad roligt att du visar mammas målning! *spinner högt* Tror att det finns många kreativa hussar och mattar där ute!

  1. Mjau, jag är riktigt beundrande av den där målningen av digoch nu jamar jag på Stora matte att ta fram sina akvarellfärger och göra en vacker målning av mig! Det är kul att bli porträtterad!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *