Över 25 000 röster! Otroligt!

rster1

Tävlingen på Gemensam Styrka har avslutat röstningsdelen. Nu ligger avgörandet hos en jury och den 1 juni ska vinnaren avslöjas!

djurh

Katthjälpens idé nådde andra plats, och det här är en vinst i sig – fem av de 20 toppförslagen får finansierings-hjälp för sitt förslag… och så skyhögt över de övriga som ettan Rättviseförmedlingen och tvåan Katthjälpen nådde, så känns de väl självskrivna bland dessa fem, det tror i alla fall jag!

Under tiden tycker jag att vi kan försöka hjälpa Katthjälpen om vi kan hitta på fler bra saker med och kring deras idé, att bygga på med alla tips och tricks ni kan uppbringa – så att OM de vinner står vi redo att bidra! Som Gunde Svan sagt om motivationen och viljans kraft: Man måste ju planera för att vinna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Över 25 000 röster! Otroligt!”

    1. Hurra vad bra all röstning gick – nu gäller bara att juryn tycker som vi!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *