Väskor med kAttityd hittar jag också!

cheshcattote

Nu är jag kär kär kär, titta här:

< – – – – –

Vilken cool väska, eller vad? ”Alice in Wonder-land Cheshire Cat Tote” by Loungefly, fyndat för 52 $ hos Jukupop!

Jag är nog inte världens mest modemedvetna katt, men jag har sett att just Cheshirekatten är väldigt inne just nu, och finns i många upplagor på allt möjligt. Det här var dock en av de snyggaste jag sett hittills!

smyck

För den som behöver en fin liten plånbok att lägga sina pengar i – ja, då hittade jag den här passande modellen hos Moonsoon för 8 $ vilket var lagom för en kattbudget!

Man blir glad av den!

bag1

Vill du ha en nättare handväska så finns den här eleganta ”Cat Across Body Bag” från ASOS för 19 $ – men den ser inte direkt praktisk ut??? Rymmer möjligen en ask DentaBits!

Så måste jag presentera ännu en väsk-förälskelse:

bagg
Det här är minsann annat än mina RoyalCanin-reklambags! För 19 $ får du denna kasse av återvunna material från Perpetual Kid: ”The only thing better than a cat is two! This bag is woven from 95% post-consumer material. Recyclable plastic bottles and used grain sacks are collected, cleaned, ground and melted into rolls of recycled plastic. They are then woven into durable bag fabric printed with super-fantastic graphics, cut and sewn into bags of all shapes and sizes…” Wow!!! Vad prylar det finns! Och inte en enda är likadan…
kasse

Här rä en smart vik-bar kasse, den har ett fack i ena kanten så att man kan ”vika in kassen i sig själv” när man inte använ-der den!

Kostar 30 $ hos Mod-Cloth vilket känns rätt dyrt – men jag antar att den modemed-vetna kun-den gärna betalar det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *