Mer sandbad

Tänk att det kan vara så skönt att rulla sig?

_b122
Fast ibland får man leta runt lite för att hitta den rätta sanden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mer sandbad”

  1. Mjau, det finns folk som gnäller på att katter går i barnens sandlådor och gör saker – men faktiskt, det enda jag gjort där är att rulla mig! Men nu med byggplatsen här utanför har jag fått massor av nya sandbad! *spinn*
   NosPuss Wikki

 1. Hej Mir! Verkligen trevlig kattblogg du skriver! Har tittat runt en stund. 🙂 Jag är roat förundrad över att det kan vara så skönt med grusbad. Såg en familjekatt göra det senast igår.

  Jag skriver också för att tipsa om en länk: Tyckte du saknade http://www.kks.nu/, Kattkommando Syd i länklistan till katthem & djurskydd.
  Mvh

  1. Mjau, jag ber KKS om ursäkt och nu är de med i min länklista så klart!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *