Cool sko-mode med kAttityd

sko1

Vad säga om en italiensk liten elasta-sko ”Miu Miu Cat Scrunch Flat” för nätta 450 $ från Barneys, New York? Priset gör mig dock kallsvettig, det skulle räcka till kattmat i ett år?

miu

Du kan också skrida boulevarden fram i den här Miu Miu-kreationen från Neiman Marcus:

Dessa tjusiga ”Satin Cat Mary Jane” kostar bara 585 $ – bara i något ironisk ton vill säga… och inte förstår jag hur de ska kunna kännas bekväma för en normal kvinno-fot?

clog1

För den som ska vara Riktigt Inne är det träsko-sandal a la Miu Miu som gäller!

Dessa kostar 330 $ hos Net-a-porter. För min inre syn ser jag hur topp-modellerna som måste gå på catwalken i dessa clogs får skavsår!

Jag kan inte låta bli att fascineras över att det finns en kundkrets för dem???!

slippers

Som tur är har jag hittat jyssta skor för väldigt mycket mer normalt skopris, de vita tygskorna: ”HVBAO Cat & Fish” Slip-Ons för 30 $ hos YesStyle.

När man kikar på sådana här saker blir man plötsligt medveten om vilken mängd bekymmer vi katter slipper, som går bartassade och har samma päls hela livet!

YesStyle har faktiskt många fler fina katt-pjuck till vettiga priser, de här ”Cat’s in love”-sneakers (Ser ut som Nova och Pip på dem?) är perfekta:

inlove

Men här kommer deras sneaker som jag blev KÄÄÄÄÄR i:

carnival_sn
”Carnival Cats” för bara 38 $ – alldeles för vackra för att gå omkring i?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Cool sko-mode med kAttityd”

    1. Kurr – det finns fler som fått tankar på att måla katter på sina sneakers också!
      *spinner*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *