BehandlingsKatterna

F d katthemskatten Fred och hans kollegor Nelly och Molly är viktiga

toth2

komponenter i den helande osteopatiska behandling, som deras matte Rita hjälper stressade och smärtplågade patienter med. Osteopati hjälper människor att få igång sin egen självläkande styrka och återger balans till immunsystemet. Mild beröring och närvaro är en del av konceptet, och syftet är att ge patienten ro och en möjlighet att hitta sin själ.

molly1

Ett möte med behandling kan innebära en avslappnande stund i hennes vackra trädgård, där katterna ofta deltar och bara är nära: ”De placerar sig ofta strategiskt på klienten eller lägger sig bredvid. Vad som sker då är oklart, men de flesta upplever kattens närvaro som behaglig, värmande och mysig.” förklarar Rita.

Säkert känner många av er kattvänner precis igen den behandling ni redan ger era kära människor, fast de vet inte om det…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “BehandlingsKatterna”

  1. Det där har jag varit med om…inte på osteopati´n..men hos en privat massageterapi. De hade en stor Rex-katt och han låg alltid och sov när jag kom, men efter lite (läs mycket) ojande och framkallande onda andar…så kom han och hoppade upp på ryggen och la sig och fortsatte sitt sovande. Ibland la han tassarna på huvudet och gos-kloade i håret och så dunder-kurrade han. Och, visst ”hjälpte” det….jag ojade ju mig inte så mycket, ville ju inte skrämma bort honom…hehehe.

    1. Mjau men jag tror alla katter är lite behandlingskatter av och till ibland!
      Stoooooora FredagsTassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *