KonstKatterna

__large148 __large149
Matten Kim Brealt, som går Folkhögskolans Konstlinje Bas, har ett par duktiga KonstKatter hemma som ger inspiration och stöd! Det råder ingen tvekan om att här är en person som vuxit upp med katter ständigt för ögat och det gör att hon fångar form och karaktär i sina egyptiskt inspirerade katturnor med härlig känsla. För att inte tala om denna charmiga lilla kattskulptur:
__large150
Det känns nästan som att den ska hoppa fram till en vilken sekund som helst… Kattkänslan att vilja klappa kommer direkt!
_713
Mina sandskulpturer i kattlådan som jag nämnde häromdagen tänker jag härmed gömma och glömma! Vi katter spinner av beundran, Kim!

För er som är nyfikna på dessa och många andra fina verk, så har Eskilstuna Folkhögskola Öppet Hus också i morgon 24/4 kl 13-15.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *