Kock-Katterna och kattmat i kaffebryggaren?

iggy
Iggy Katt och Gucci Katt är viktiga stödkatter för sin matte Katja, som är suverän kreatör av den unika Kaffekokarkokboken! Jag lovar utan tvekan att var och en av er som tittar in på Guccis, Iggys och Katjas blogg: Era liv kommer ALDRIG att bli sig lika igen! *kattfniss*
kok_large

Och nu väntar jag så klart att det i sinom tid ska dyka upp ett bra recept på god kattmat, tillagad a la KaffeKokare! Kokt vitfisk eller lätt brässerad kyckling i tärningar till exempel?!

Mina egna experiment på detta tema lyckades inte något vidare, så jag får nog vänta tills proffsen presenterar sin version…

Så här tjusigt kan en KaffeKokarlagad måltid börja:
studentwok
Och ni kommer inte att tro era nosar, tassar och ögon, men detta skapas: Grönsaksnudelwok med sötsur sås!
studentwok1
Behöver jag jama mer?!! Det här är så unikt kreativt att jag fått knut på svansen! En sann kattnjutning!!!!! Mjauuuuuuuu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kock-Katterna och kattmat i kaffebryggaren?”

 1. Såna där fina hjärtformade skålar tycker vi att våran mamma ska köpa och servera oss maten i! Fast grönsakerna kan hon äta själv.
  Nosgos från alla oss till dig och Nova

 2. Coolt! Vilka kändisar vi e!

  Vi har önskat oss kaffekokarlagad kattmat och matte fnular på ett recept just nu faktiskt som hon ska tillaga när hon kommer hem till kaffekokaren igen. Vi är på lite semester nu, purrrrr. Men snart kommer det!

  Spinnspinn

  1. *rodnande* Mjau ni såg ju att mina egna experiment ifråga om detta inte gav så värst bra utdelning… Så jag väntar ivrigt på ett recept från er specialister!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *