Aspro tingad – nu blir matte glad!

I förra veckan visade matte mig en tjusig kattkille på Stockholms katthem: Aspro – en sliten vit gammelkille med svart svans…

aspro Han är cirka 5 år gammal och har gått hemlös länge i Fittja, smutsig och skadad och illa hanterad. Men ändå har han tillgivenhet för människor…

https://youtu.be/xX3XVXwgcRU
Därför blir jag så innerligt glad att se att han är bokad för adoption! Lycka till, Aspro, hoppas du får ett gott och tryggt liv nu med mycket kärlek!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Aspro tingad – nu blir matte glad!”

 1. Vad stiligt med den roliga färgkombinationen. Bara svansen svart och resten vitt, har jag nog aldrig sett någon katt ha så man får väll kalla hans färg vit/svart istället för svart/vit som vi är.

  1. Mjau, han är verkligen häftig, Aspro, och jag har också sällan sett den färgställningen, så han är nog rätt ovanlig. Fast vi är väl unika, alla vi katter på något sätt?!!
   TassKram Wikki

 2. Oh Ja.
  SÅg honom på hittekatter.
  Vilken häftig kille.
  Grattis till honom och till ägarna förståss.

  Nalle

 3. TÄNK att min baby är på en blogg, gud vilken rolig överraskning!
  Det är jag som har adopterat Aspro, numera Tobias.
  Går i väntans tider på att han ska bli frisk så att han ska få komma hem. Längtar verkligen efter att få hem honom och på börja vårat liv tillsammans!
  Vänliga hälsningar
  Lotta

  1. Mjau Lotta, då håller jag tummar och tassar för att Aspro ska bli pigg igen och kan hamna i din trygga vård – det förtjänar han! Återkom är du snäll, och berätta hur det går!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *