Karolina gråter också…

På det här fotot lyser hennes ögon av lycka och kärlek:
sebbe
Karolina 8 år och kattungen Sebbe 7 månader var bästa vänner. ”Var”… Det gör ont att skriva. Idag ler inte Karolina, hon gråter!

Igår tog flickan med sig sin käre Sebbe med ut på gården i deras bostadsområde i Bromma. Där mötte hon en granne som inte hade kontroll över sin stora hund och katastrofen var ett faktum. Hunden tryckte upp huvudet under Karolinas arm, bet tag om Sebbes ben och slet honom ur sin chockade lilla mattes armar. Den fortsatte med att hugga Sebbe över hela kroppen när han föll till marken. Katten dog på vägen till djursjukhuset, och Karolinas sorg är enorm. Hunden bet även sin matte när hon försökte ta ifrån den katten, så hon fick föras till sjukhus av polisen. Men ändå finns hunden idag kvar i området –  till oro för Karolinas  familj.

Man kan undra hur det kunde gå så illa? Man kan undra när såren i Karolinas hjärta ska läkas? Om jag kunde, skulle jag skicka henne de mjukaste nosbuffar och berätta hur Sebbe har det i KattHimlen – men för en åttaåring med bilden av en söndersliten kattunge ännu på näthinnan är det nog inte lätt att ta emot den trösten…

*djup darrande suck* – så fort det växlar mellan ljus och mörker på en dag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Karolina gråter också…”

 1. Åh herregud :(:( och med ett barn inblandat, det gör det hela ännu lite värre.. stackars stackars Karolina och stackars Sebbe… herregud!

 2. Åh neeej! Vi är chockade, Wikki! Så oerhört fruktansvärt! Vi sänder våra varma tankar till Sebbe som nu sitter vid slutet av regnbågsbron och tittar ner på stackars lilla Karolina…*snyft*

  Nosbuff…

  1. Mjau, liten Sebbe undrar så varför hans matte blivit så ledsen…. Men SkaparKatten tröstar Sebbe med många buff och slick, så får han sova på tassen trygg och lugn.
   NosPuss Wikki

  1. Undrar hur det kommer att skötas av polisen – något måste ju göras… Otäckt för den lilla flickan ju… *suck*
   NosPuss Wikki

 3. Fy attan! 🙁 Så säger de att kattägare ska hålla koll på sina katter! Katter har inte ihjäl hundar! Den hunden kan inte vara frisk i huvudet så vida inte matte/husse bussat den på katter. Stackars familj!
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau, det borde finnas körkort för somliga hund-typer… Må vara att du t ex har en talibanjycke – men skada en katt? Knappast att han skulle göra det?!!!
   NosPuss Wikki

 4. Tänk vad den lilla flickan måste genomgå! Att behöva se det fruktansvärda hända en älskad familjemedlem! Hunden borde avlivas jag tycker inte det finns något försvar mot vad den gjorde! Starka ord men det går inte att leva med det!

  TassKram Agnes (Signe och Sven får inte läsa det här : (

 5. Så sorgligt… stackars katt och stackars Karolina! Risken är ju hon hon blir hundrädd för resten av livet också. Men trots det tråkiga… vilken himla tur att inte hunden bet Karolina också!!
  Det låter kanske överdrivet, men flickan skulle nog behöva träffa någon (barnpsykolog eller liknande) för att få hjälp med att bearbeta händelsen. Vilket naturligtvis borde betalas av hundägaren.

  1. Mjau, det håller jag med om – Karolina behöver nog en bra hjälp på något sätt. Och hunden behöver förses med munkorg så fort den sak vistas ute. Vem vet, nästa gång kanske den biter ett barn?! *suckar olustigt*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *