Stora matte stäääääääääädar, hjälp!

dammsugare

Husse har blivit slav! Stora mattes slav! Medans matte har åkt till praktikjobbet, så kör Stora matte med husse, han fick knappt någon frukost ens!

De har kommit överens om att göra så fint som möjligt tills matte kommer hem i kväll – hennes jobb på praktiken är rätt tungt och hon är så trött när hon kommer hem – då vill de göra henne glad!

dsc38

Man får se upp så att man inte blir använd som putstrasa?! Nova och jag har gömt oss ute på balkongen så länge….

dammrattaindex

*Det är inte jag på bilden. Det är en inspektionskisse efter städning…. Sån ska nog jag också bli idag – sticka in tassen här och där och kolla, samt jama ”Hm hoppsan här är en kvarglömd pälsboll/tuss:::!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stora matte stäääääääääädar, hjälp!”

  1. Puuh, tur du skrev att det inte var du på bilden, Wikki. Vi blev lite oroliga att din Stora matte eller husse trots allt råkat ta fel och använt dig som putstrasa med resultatet att pälsen din hade slitits ner… ;-).

    Nosputs, eh förlåt, nospuss =^:^=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *