Nu är det tvättdags!

tvtt

Fniss fniss fniss, Stora matte försöker instruera husse om att sortera tvätt…. *rullar runt och skrattar så pälsen yr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu är det tvättdags!”

  1. Mjau det gäller nog att se upp så att inte någon misse hamnat underst i tvätthögen! Överst ska dom vara!
   NosPuss Wikki

 1. Verkar vara en hård dag hos er idag! Glöm inte att kolla under sängen för det är där råttorna finns! Ja dammråttorna! Nosbuff

  1. Mjau, det är där världskriget pågår just nu – hela sovrummet är som ett bombnedslag. Men det är rena lakan i sängen, så jag vet var JAG ska sova i natt i alla fall!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *