Ursäkta – men…

…vi har hjälpt Stora matte att packa upp!

2 stora jalusiskåp
4 kontorsstolar med tygdynor
3 kassar med matvaror
3 kassar med grejor till katthemmet
2 kassar ren tvätt
1 kasse frukt

Så här är det alltid när hon kommer till oss: Plötsligt är hallen full med prylar! ”Åh” suckar matte, ”Var sjutton ska vi göra av allt det här?” – fast efter en stund när Stora matte och matte packat upp, burit och plockat och fixat, så ser det nästan ut som vanligt igen hemma hos oss.

Och ni får ursäkta, men i kväll tänker vi ägna oss åt att gosa med vårt besök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ursäkta – men…”

  1. Det är ju mycket bättre än ett Kinderegg när Stora matte kommer. Både besök och överraskning… i ett! Kan det kallas Katzenegg, månne? *fniss* Härligt att få måna om snälla kattvänner som hälsar på. Kurr och burr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *