Vykort från Kattprylar!

villintebadaw1

Som svar på frågan var det här vykortet kommer i från: Kattprylar! De har massor av kul saker!

Vi träffade Kattprylar på kattutställningen som NERK hade i slutet av januari i Örebro! Mjau, faktiskt fick vi generöst en kartong med fina prylar till Örebro katthems Loppis, så det var den vägen jag köpte mig ett kort… (Alla sakerna fick snart nya ägare och katthemmet ett tacksamt tillskott i kassan.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *