Varför är en för liten låda alltid bäst?

mju_large
Katter är mycket väl medvetna om sina format – det är sällan en katt fastnar i något som den bedömt sig förmögen att ta sig igenom… Men likafullt så har vi alla missar en passion för att klämma oss ned i kartonger som endast rymmer en halv katt, och med liv och lust åla, rulla, snurra och kravla för att om möjligt få lite till av den spretande lekamen att få plats med lite till! Mjurre på bilden ovan begrundar detta ljuva faktum – det är bara en kattisk utmaning att bemästra, som ifråga om nöjet att tränga sig in i en mjölkförpackning eller ett ölburksomslag! För att inte tala om presentpapper!!! Ta bara den här bilden från när jag hjälpte matte att öppna hennes födelsdagspaket:
wik_large
”Slå in mig i det här papperet, husse! Det verkar passa mig perfekt! Så kan du ge mig i present till matte??! Kurr! Hm, ja vi låter väl svansen sticka ut då…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Varför är en för liten låda alltid bäst?”

 1. Åh, när jag ser det här inlägget så kom jag på något riktigt roligt som hände förra helgen. Är så sur att jag inte hade kameran redo då så alla mina blogg vänner fick se det också. Vad hände då? Jo, Jag har tejpat ihop en kartong åt Puma och gjort ett litet hål så att han får det som ett hus. Men jag har gjort ingångshålet litet så att Puma kan ta sig in men så att det avskräcker Sixten(så puma får ha det ifred) Trodde jag iallafall för Sixten skulle absolut in genom det där lilla hålet, han krängde och tryckte ihop sig och såg hur rolig ut som helst. Deta skulle jag ha skrivit om på min blogg också men tyckte det passade bra som kommentar till detta inlägg även om den blev lång.

  1. Mjau det slutar väl med att du får göra en kartong åt Sixten också då? Hi hi vi kissar kan nog lista ut när kameran är utom räckhåll…
   *fniss*
   NosPuss Wikki

 2. Det här är ett jamande viktigt ämne! Fast jag måste rätta dig lite Wikki. Jag har nämligen fastnat i saker, exempelvis så brukade jag fastna i en sån där avlång papperspåse som man har baguetter i. *tassen för ansiktet* Fast å andra sidan så fastnade jag ju med flit… Så var det.

  1. Mjau men ibland måste man ju ”fastna lite med flit” för att roa sina människor….
   NosPuss Wikki

 3. Katonger är så BRA och SKÖNA! Som jamat, små ska de vara, det blir liksom mysigare då. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *