På 2:a plats…

djurhem_
Tassimaliskt spännande – 22 dagar kvar av tävlingen och Katthjälpens idé har avancerat till 2a plats! Visst är det hyperspännande!

Idé-skaparna själva skriver:

Några nyheter från kampanjfronten:
Först och främst vill vi tacka ALLA som röstar! Vi är så glada att se att djurens öde fortfarande berör, trots (eller kanske tack vare?) de mängder med nyheter där man får läsa att ännu ett vanvårdsfall har uppdagats.
Vi har uppdaterat och förtydligat vår idébeskrivning. Bland annat har vi lagt upp tydliga mål och förklarat att idén är ett helt nytt koncept som inte enbart ska gynna Göteborgs Katthjälp.
Förutom vår kampanjsida på Facebook har vi nu även en blogg där vi informerar lite mer ingående om kampanjen. Bloggen hittar du
här!

De 20 med flest röster går till final, i vilken juryn väljer ut 5 st som ska få gå vidare, och ha chans att vinna de 100 000 kr – och av dessa fem så är ju nr 2 t o m nr 5 inte lottlösa heller, utan kommer också att få stöd och hjälp att förverkliga sin idé.

Det viktiga är i alla fall att hela konceptet är en BRA, GENOMFÖRBAR och EXCEPTIONELLT GOD IDÈ – genom att vara bland de 20 bästa är ju Katthjälpens idé garanterad att komma med i FINALEN i vilket fall som helst. Kompletteringen av Katthjälpens idé och tilläggsmaterialet runtom är helt suveränt! Vilket toppenjobb ni gjort! Det måste ju bara locka juryn att välja ut denna idé bland de fem, villket känns just nu (för mig i alla fall?!) väldigt självklart om man jämför mellan de nu 20 bästa bidragen…

Alltsammans är genomtänkt, planlagt, strukturerat. Det finns en bakgrundsanalys av behov, det finns en befintlig bred och välkänd organisation bakom, som kan peka på redan nu gjorda insatser – vilket alltså för en jury måste gynna valet – det pekar på seriositet och arbetsvilja!!!

Så klart att vi fortsätter rösta!  Här håller vi tummar, tassar, svansar och klor! Heja heja!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “På 2:a plats…”

 1. Röstar varje dag och har fått ett helt gäng till att rösta varje dag :-D. Så nu får vi se till att tassa på knappen för ”ett djurhem i Sjuhärad” också! (Och en röst för vargarna mot vargjakten…)

 2. Jag hittade din blogg nyligen o jag röstar nu dagligen 🙂

  Jag tycker om att du blandar både roliga o sorgliga saker även om det får mig att gråta ibland.

  Vi har själv räddat in en utslängd höstkattunge som enligt veterinären kanske inte skulle överleva trots vår vård. Men det gjorde han o är 2,5 år nu o har jättekul med vår andra gamla katt 🙂

  1. Tack Jeanette, beröm killar alltid skönt i pälsen! Men jag hoppas er hittekisse också visar hur tacksam han är att ha fått ett gott liv! Vissa av oss har verkligen tur!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *