Rätt svar på bildgåtan!

Har dröjt på grund av Internetstrul, nu hoppas jag att det ska fungera att få fram det:
catwindow1
Bilden föreställer ”NÖSS”! Vet ni vad det är? *fnissar*

Det är Stora mattes ord för NOOOOOOOOOOSAVTRYCK på insidan av fönstren – de där små trekantiga fläckarna av våta små nosar som sitter precis på en sittande katthöjd över fönsterbrädan… Vanligast vintertid och, precis som många svarat, i fönstret som man kan spana in fågelbordet ifrån!

Därmed är tävlingen avslutad, jag har fått in 35 svar som nu ska rättas! Därefter kommer prisutdelning, jag ska bara ta foto av prisen – eftersom ni var så många som skrev så roliga svar så måste jag dela ut ett knippe priser, så Nova och jag gräver just nu i kattlådan efter lämpliga saker! (Nej inte i den kattlådan, i en annan sorts kattlåda!)

Återkommer med prisen strax!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rätt svar på bildgåtan!”

  1. ”fniss” och vi som trodde det var det konstiga svarta på utsidan vi skulle gissa på! Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *