Extra Priset till Liza!

konturer
Inte nog med att jag fick alldeles rätt svar av Liza och hennes matte Gun, det kom också ett alldeles extra kreativt svar: ”Wikki visar här sin konstnärliga ådra och har skapat en illustration av en fönsterkatt.”!!!

För det får Liza och Gun det här priset:

_34 _35
Ett litet stämpelkit med två kattstämplar plus en svart stämpelfärg till! Maila er adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer vinsten per post! Grattis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Extra Priset till Liza!”

 1. Ett synnerligen kreativt svar!! Något jag aldrig sett även om jag ansträngt mig! =)

  1. Det var sannerligen något alldeles extra – och så blir man glad av det! Öppnar ens egen fantasi liksom – nästa gång vi tittar på våra ”nöss” på fönsterrutan så kollar vi vad de föreställer innan matte får tvätta bort dem!
   TassKram Wikki

 2. NÖSS heter det ju förståss!
  Du är väl en go’ gumma Wikki!
  Vilka fina priser du delar ut. Man blir ju alldeles sprallig i tassarna och prillig i morrhåren. Tusen tack! 🙂
  *Nospuss*

  1. Man ska göra folk och katter spralliga i tassarna, för det blir man så himla glad av själv!!!
   SÅ har jag tur och får saker ibland, som kan passa att ge bort – då sprider sig glädjen liksom! Visst är det mysigt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *