MISS-förstånd

pskatt_stor

Dessa kom fram när jag googlade efter PåskKatt. Tog en stund innan jag kom på att jag skrivit PåsKatt…

pskatt

Det visade sig finnas en batteridriven PåsKatt att köpa för 89 kr… Vore det inte roligare med en riktig?

saltakattennattkatteng1

Och så menade jag INTE en påse av ditt kattgodis som bara du gillar, husse! Även om det också är PåsKatter…

Och faktum är att det gick att hitta massor massor av kul PåsKatter, så jag måste visa en till:

Kolla in minen!!

*fniss*

kittersbag

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “MISS-förstånd”

 1. Fniss! Påskatt, den var bra! Kanske vi skulle ha en bildpresentation på skojsiga Pås-katter? Jag ställer gärna upp och sitter och ser söt ut i en påse! Påsar är livet!

  1. Mjau, bara det inte är läbbiga plastkassar med oklippta handtag som kan fastna runt halsen! Alla papperskassar som prasslar bra är skoj… Kasserallyt börjar i badrummet, går via köket och så dyk in i kassen i hallen så den flyger ända bort till balkongdörren på andra sidan vardagsrummet!
   TassKram Wikki

 2. Åh SkaparKatten, matte trodde det var Sven i påsen! Hi hi hi! Det var bara näsan som avslöjade att det inte var han : )

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, jag funderade om det var Svens tassar som kommit med i slutet på Novas femte påskäggs-lektion också?!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *