Ytterligare bevis…

easter
På att PåskHaren är en utklädd katt!
Tror ni mig nu då??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ytterligare bevis…”

  1. Jaaa, nu börjar vi verkligen tro på den där påskkatten. Det var ju en väldans massa söööta och roliga påskbilder nu har hittat Wikki, hihi! Tasskram

    1. Mjau, det var kul att leta påskbilder – de är så positiva på något sätt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *