Rösträkning

Idag röstade jag på Göteborgs idé i tävlingen igen och HURRAKURRA: Nu är de på 5e plats!

Katt/Djurhemsidén behöver knappa in just nu ”bara” 196 röster på den som ligger före, men det borde gå att fixa, tror ni inte det? Om ”vår” favorit-idé kan gå upp i rankningen en plats om dagen och sedan hålla den profilen borde det bara finnas ett resultat: Att vinna! (Om jag räknat rätt, hi hi!)

love_cats

KattSverige, slå en tass för att Kloa Hem 100 000 kr till GöteborgsKatterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rösträkning”

  1. Hurra! *spinner* Hoppas vi kan hålla röstningstempot lång tid framåt! Det är bara 100 röster nu att knappa in på 3an!
   NosPussar Wikki

 1. Jag är NÄSTAN säker på att Göteborgs Katthem kommer att ta hem detta.
  Skam vore ANNARS MED ALLA MEDLEMMAR PÅ HITTEKATTER I fOKUS.
  DET GÅR BARA INTE ATT GLÖMMA ATT RÖSTA.

  NALLE

  1. Nej, nu försöker vi rösta från alla tänkbara håll! Och har man tre familjemedlemmar som kan rösta från varsin dator så är det ju giltigt. Däremot blir man lite fundersam när en medtävlande hoppar 300 röster på 10 sekunder. *suck*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *