Katthemmet är borta….

De gamla resterna av Kompis är borta nu – så konstigt det måste kännas?
katthemmetborta1b

easterkittygreetingcardptdtq1

Du kan se fler av Lottas bilder på Kompis blogg. Och jag håller med: Det märks att det saknas något…

Men jag tror vi kan vara stolta samtidigt över det tassavtryck som den här gemensamma hjälpaktionen gjort i hela KattSveriges hjärtan: Hur fint det är att vara en av många som stöttat och bidragit!

Kissen i mitt påskägg kommer snart att skutta fram och NosPussa er allihop som hjälpt till!  

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katthemmet är borta….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *