Tassa dina egna påskägg del 4

gg_fix tyggg1
För dig som inte har tid eller resurser – eller kanske inte hälsan att påskpyssla så mycket (För det går väl knappast att insinuera att du är LAT!?!?)- kan jag presentera ett litet fiffigt påskäggsmakar-program! Med hjälp av det kan du själv göra en rolig påskfigur eller lägga en dråplig bild av husse i badet eller matte på toa som motiv på ditt ägg! Så här blir det med en Nova på ägget:
novasegg
Lycka till med att göra Ditt ägg! Detta var lektion 4. Nu ska jag vädra tassarna på balkongen lite och min avslutande lektion 5 kommer under dagen!                                                        PåskMysKurr Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tassa dina egna påskägg del 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *