Kattskrämman – fungerar den?


Att skrämma bort oönskade besökare från hus och trädgård är tydligen ett stort behov hos somliga starkt revirhävdande människor, vilket får dem att uppfinna allsköns medel för att hålla såväl djur som de flesta andra människor borta: Staket, höga murar, vapen….

Och vi katter är förstås inte undantagna: Kattskrämman lovar per definition att hålla katter borta från trädgårdar, sandlådor, bilar och

skrattkatt

trädgårdsmöbler – helt ofarligt – med ett ”megaultraljud” och ska dessutom kunna eliminera hundar och grävlingar!

Som ett tips, kära kattvänner: Den drivs av 6 st AAbatterier *fniss* som snart tar slut!

Så det är bara att avvakta, territoriet är snart ert igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Kattskrämman – fungerar den?”

 1. Husse hade två ssscat som både pep jättehögt och blåste tryckluft, när man kom för nära. Han använde dem för att hindra mig från att rymma över nätet. Men jag lärde mig snart hur jag kunde smyga förbi dem. Så när husse såg mig utanför nätet och sprang ut för att hämta mig, då både pep och blåste den luft på husse istället. *fniss fniss*

  1. Mjau, faller i egen fälla med andra ord… *fniss* Men han kanske behövde motionen???
   NosPuss Wikki

 2. Min morfar har en såndär kattskrämma som tjular och låter. Konstigt nog så hör han och de andra gamlingarna den knappt men när jag kommer dit fy fasen vad den låter. Men jag ser ändå att grannkatterna springer där 😉 Så jag tycker inte att det var något bra inköp.

  För den bästa kattskrämman är väl ändå att ha en egen katt som håller sitt revir fritt från besökare 😛

  1. Mjau, det ger jag dig helt rätt i – en kisse som sköter revirgränmarkeringar och bevakning måste ju vara bättre än pipmojänger? Även om människor inte hör dem så kanske de gör annan påverkan som inte är bra? Vem vet…
   NosPuss Wikki

 3. Matte känner kompisar som har en ganska behaglig uggla som sitter och låter i garaget. Tydligen tycker inte missarna om den, vi har inte provat. Men matte intygar att den är väldigt behaglig och mysig : )

  Igår pyntade matte med påsk frjädrar ute. Signe jagade alla och gav sig inte förrän hon fick en rosa fluff och sprang iväg med den : )

  TassKram Sven & Signe

  1. Mjau jag väntar på att matte ska ta fram lite fjädrar åt oss också – men hon har tryckt ned mina fyra fjädervippor i en blomkruka och påstår att det är vårat påskris! *suck*
   TassKram Wikki

  1. Hm, tassfumligt det där – jag skulle kanske ha sparat det och lanserat som aprilskämt!!! Men det är faktiskt allvar – och 600 spänn kostar grunkan…
   NosPuss Wikki

 4. wow, vilken värld lever ni i? Ok med katter som springer omkring hos era grannar, förstör bilar, skiter i sandlådor och skitar ner altaner? Att ni sedan pratar som en katt i ett inlägg, wow…

  1. Mjau, och vad skulle det vara för konstigt med det?!!! Du pratar som en Wow, vad är det?!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *