Livets berg-och-delbana

Kan man inte få vara bara GLAD????

Den här dagen har gått upp-ner-upp-ner som en jo-jo!

Att mista Ontry kändes så tungt. Som motvikt är starten på Kompis-bygget så härligt bra….

crying_cat

Men nästa stup man faller utför orkar jag bara inte tänka på, när jag läser detta på Kompis blogg: ”För några timmar sedan hittade Maritha delar efter tre vuxna katter bland askan.  Kropparna låg bara några meter från ingången i katthemmet. Eftersom inga kattungar/ungkatter bodde i själva katthemmet när branden utlöstes är vi säkra på att det är vuxna katter. Det går inte att se vilka katter det är. Maritha och Sonny är såklart jätteledsna.” Å man vill bara skrika!!!

…I kväll när vi skulle fira att matte fått klart med en fyra veckors praktik och allt!!! Suck….  Lycka till, älskade matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Livets berg-och-delbana”

 1. Neeej! så sorgligt. ”ledsna” Nosbuff
  Ps. Ge matte en stor tasskram från oss..vi hoppas att praktiken blir bra.

 2. Stor kram till Matte och hoppas att praktiken var bra och givande!

  Vi är så ledsna för Kattis! Matte tänker varje dag på olika faror som finns bakom varje hörn… Vi hoppas på nya tag med det fina katthuset och en skön vår för alla katter som är kvar!

  NosBuffar från oss : ) Sven och Signe

  1. Mjau, hoppas många påsklediga åker till Kompis och hjälper till med bygget? Det borde ju vara ett perfekt sätt att spendera ett påsklov!!!
   NosPuss Wikki

 3. Men fy! Det har jag bävat för då de skulle starta sin röjning:( Stackars kissar som inte hann ut:( Nu blir det till att gå och snyta sig, snyft
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *