Dagen blev lång…

Matte, husse och Stora matte blev kvar jättelänge på Katthemmet, det var viktigt ÅrsMöte där. Men när allt mötande var över och alla åkt därifrån stannade de kvar och mysade katter jättelänge, jättelänge. För det är så många snälla, goa, ensamma, ljuvliga katter där, och de behöver faktiskt få lite kramar och gos de också….

Nova och jag lånar faktiskt gärna ut våra människor till missar som behöver hjälp. Vi har inte precis råd att ge en massa pengar, men vi kan dela med oss av saker och av just människors gos – det tar ju liksom inte slut!

Husse har blivit förtjust i en alldeles förfärligt mager liten kattkille som heter Tacitus… Ska försöka visa bilder i morgon.

Men nu ska våra människor sova! De ska nämligen orka tillbaka till Kattis i morgon och jobba med Öppet Hus – så är du i Örebro söndag mellan kl 13-16 så kom ner till Sockengatan 5 och hälsa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dagen blev lång…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *