Snön smälter….

fryst

VARNING! Otäck bild!

…och jag vet inte om jag vill se det som kommer fram ur snödrivorna…

Den här vintern har gått hårt åt alla slags djur… Inte minst katterna som gått ute. Vi har aldrig sett så mycket avfrusna öron och svansar som i år, eller katter med köldskador i ögon, nos och mun efter att ha tuggat is, snö och frusna saker i försök att få i sig vätska och mat…

Och de katter som klarat
livhanken väntar nu på din hjälp
– stöd Ditt Lokala Katthem!

Ofta har katthemmen öronmärkta kassor till vissa saker, som veterinärvård för en viss katt, eller till projekt med skyddade vinterkojor till utekatter. Gå in på deras hemsidor och se efter hur du vill att din hjälp ska användas.

Men skänk en slant idag – för en frusen kisse gör det skillnad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Snön smälter….”

 1. Tack för att du frekvent slår ett slag för de lokala katthemmen. Vi sliter i ständig motvind. När ska katten få samma status som hunden?

  1. Snart, hoppas jag! Vi ska jobba den dit till nivån där katter ska vara som uppskattade och högt värderade familjemedlemmar… med status! Yes!
   TassKram Wikki

  1. Vi hjälps ju åt ändå, Nea! Jag vet att du har en människa som också hjälper till! *buff* Skönt att ni finns!
   TassKram Wikki

 2. Snyft snyft Wikki! Så hemskt! Vår matte gjorde en insats till 3 katthem igår, inkl Skatten som är sjuk. Tack för att du påminner oss alla om detta! Ha en skön helg med din härliga familj!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Ni är underbara generösa vänner och jag vet att jag inte behöver påminna er – ni delar verkligen med er… *spinner*
   NosPuss Wikki

 3. ”Gråter” Det är så sorgligt, Vi skänker pengar till vårt katthem varje månad och just nu till Kompis också så de kan komma igång med återuppbyggnaden. Som du så klokt brukar jama, alla kan inte göra allt men alla kan göra något och har man inte pengar finns det ju andra sätt.

  1. Mjau mina vänner, jag vet att ni är generösa och räcker ut tassara med hjälp! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *